Meer kanalen op de zenders..

Het is gebleken dat met name op scholen, opleidingscentra en de grotere fotostudio’s er behoefte is aan meer kanaalkeuzes op de zenders te hebben, waardoor meerdere groepen flitsers tegelijk gebruikt kunnen worden zonder dat de flitsers/zenders reageren op elkaar. Daar is nu een oplossing voor!

Er is nu een nieuwe zender welke werkt op het F-kanaal van de (Freemask) flitsers. Hiermee heb je dus weer 3 extra kanalen en werkt deze als een gewone zender zoals je dat gewend bent. Voorwaarde is wel: Het werkt alleen op de flitsers en generatoren (vanaf bouwjaar 2010) welke FreeMask hebben zoals de Integra FM en de Expert-D flitsers en de NOVA en TRIA24SF generatoren.

Daarnaast leveren we ook nog steeds de 4-kanaals serie zenders welke een eigen frequentie hebben. Extra: vanaf nu kunnen we ook nieuwe en/of bestaande 3-kanaals flitsers ombouwen naar 4-kanaals met hun eigen frequentie.

Dan zijn er dus al 10 groepen te maken met 3 zenders:

  • 3x op C-kanaal
  • 3x op F-kanaal
  • 4x op 4-kanaals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *